Fuck "Bag In da Box"

Som om vi inte hade fått nog av "seriösa" fjortonåringar som gjort svensk fjolltechno, nu har två glidare fått för sej att göra en pajaslåt mest på skoj. Det skrämmande är att folk gillar den!!!
Allt började med "Boten Anna", antagligen den sämsta låten sedan Victoria Silvstedt fick för sej att göra musik. Efter det har det kommit en uppsjö med skit! Jag kan hålla med om att det är gött gung i vissa av låtarna, men håll käft för fan! Och vilken förfest eller krog man än går till så kan man ge sej fan på att någon av dessa låter kommer att misshandla trummhinnorna!
Bag in da box är nog det sämsta jag hört. Två grabbar med blond backslick som tror att de är något. Snälla låt oss vanliga svenskar slippa all stureplanskit! Vill jag stå ut med sånt så flyttar jag till Lidingö!
Jag tycker att all sån här musik ska begränsas till Lunarstormgenerationen, låt oss andra slippa!

FUCK SVENSK FJOLLTECHNO!

Kommentarer
Postat av: mifi

hur får man så cool bakrund? jag mena dom som finns är ju så tråkiga :P

2008-07-23 @ 17:24:40
URL: http://mifi.blogg.se/
Postat av: Johan

Svar till Mifi:

Gå in på hhtp://www.designadinblogg.se

lättast där. =)

2008-07-23 @ 17:28:23
URL: http://blidsberg.blogg.se/
Postat av: Johanna

Har två st. som ja gjort på buzzstop28. en stjärna på armen o en rosa fjäril på sidan av magen. finns så mkt fint att tatuera in. Vad har du mer för några då?

2008-07-23 @ 17:28:45
URL: http://johannahockersten.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sounds nice :) Näe har tyvärr inga bilder, får la ta några nån dag o slänga in på bloggen nån dag. Nu ska ja slita mig från datan o jobba de sista timmarna.. ha en trevlig kväll

2008-07-23 @ 18:07:15
URL: http://johannahockersten.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag är en smileyande receptionist på Friskis & Svettis, det du hehe har stått o lett o välkomnatr folk i snart 8 timmar så då får ja snart stänga o komma hem :) hehe ha D!

2008-07-23 @ 18:26:28
URL: http://johannahockersten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0