Fan vad svenska vi är!

Och det säger jag på det minst positiva sätt som går!
Svenskens favoritsamtalsämne (bortsett från att snacka skit om andra)
är vädret. Juni månad var halvkass, då klagade alla över hur
trist det är att bo i detta jävla landet. Varenda människa ville ta en resa till thailand
eller medelhavet.
Men nu när vi fått medelhavsvärme hit, då duger inte det heller!
Det är för varmt i luften och vattnet är för kallt! HUR FAN SKA NI HA DET?!
I Thailand är det ännu varmare och kvavare, men för att det är ett semesterresmål så
är det helt ok... Varför?  

Dagens YouTube-tips 3

Brukar du sitta och tänka att
"jag vet hur han gör, det är inte trolleri"
när du kollar på en trollkarl?
Om det nu är så kan du väl förklara detta numret för mej,
för jag fattar inte ett skit!
Enjoy!


Dagens YouTube-tips 2

Sjukt skön film, men förstår inte vad det är för pinsamt med att köpa kondomer? Inte värre än att köpa dasspapper enligt mej! Men, men... Enjoy!


Dagens YouTube tips 1

Låten är "Pissdrunk", gruppen är "The High Hats" (förr Cumshot Hookers). Ett boråsband med attityd!
Enjoy!


Dagens Moderapport!

Sommarens modefärg är trafikljusrött med en tuch av yoghurtvit!
Lyckades vara i solen lite för länge igår, så nu är hela framsidan av min kropp knallröd. För att mildra smärtan la jag mej igår i badkaret och smörjde in mej i naturell yoghurt! (har hört att det ska funka och krämer är snuskigt dyra). Ryggen därimot är lika vit som alltid. Ganska komiskt faktiskt...

Bilden är hämtad från nätet,
det är alltså inte jag. Men
färgen är densamma!

Fuck Kvällspressen!

Förtroendet för kvällspressen minskar nu för varje dag som går... Brev rent utsagt förbannad nu på morgonen när huvudnyheten på Aftonbladet.se lyder:

Rakade av sin mustasch efter tittarstorm
SVT:s nyhetsankare Rikard Palmtvingades raka bort sin nya mustasch mellan Rapport-sändningarna. -"Jävligt mysko att folk kan reagera så på en mustasch"

Scrollar man sedan ner så kommer det (efter en annan meningslös nyhet om en knarkande artist) den första riktiga nyheten:

Nätdejt misstänks för mordet på småbarnsmamma
Tvååriga dottern satt instängd med sin döda mamma i två dygn

Hur i helvete prioriterar man när man lägger upp det så?
Är det vi svenskar som hellre läser om den jävlar mustaschen eller är det tidningarna som bestämmer vad det är vi vill läsa?
PRIORITERA FÖR FAN!


Sluta ta sex på så stort allvar!

Nu börjar jag tröttna på att alla tar så allvarligt på sej själva. Fan, släpp loss, skratta, lek och njut av livet!
Kommer bli lite intimsnack nu så gillar du inte att läsa om sex så ska du byta sida...

Jag är inte den som ligger runt, men jag vet mycket väl hur jag inte vill ha det i sängen. Det värsta som finns är när man har sex med en tjej som tar sig på för stort allvar och inte ser sex som något kul. Liksom bara ligger och stönar och sen ska det inte vara mer än så. Högst en halvtimma med, annars är det tråkigt! Fy för sådana tjejer!
När jag har sex vill jag ha kul, man behöver inte ligga och "pumpa" på oavbrutet. Fan, skämta lite, snacka, skratta och ha roligt. Ja, jag vet att det är svårt för både killar och tjejer att göra två saker samtidigt, men ha sex till det går för båda då och ligg sen och prata med varandra och ha roligt medans mi smeker varandra. Och snälla rara söta: Man får ha fler än TVÅ ställningar per samlag!
En grej till som gör något så underbart som sex till en trist tillställning är det typiskt svenska: Släckt lampa under täcket-sexet. Jag vill se den jag har sex med!
Och våga lämna sänge, eller till och med hemmet. Ut i naturen och lek. Använd fantasin! Ha ROLIGT! Sex är inte så jävlar allvarligt, det är ett nöje.
Måste tillägga att jag även är emot one night stands så att jag inte framstår som en player. Min erfarenhet säger mej att första gången man har sex med någon är sällan speciellt bra. Det är först när man "kan" varandra som det blir riktigt roligt och skönt!

Fuck "Bag In da Box"

Som om vi inte hade fått nog av "seriösa" fjortonåringar som gjort svensk fjolltechno, nu har två glidare fått för sej att göra en pajaslåt mest på skoj. Det skrämmande är att folk gillar den!!!
Allt började med "Boten Anna", antagligen den sämsta låten sedan Victoria Silvstedt fick för sej att göra musik. Efter det har det kommit en uppsjö med skit! Jag kan hålla med om att det är gött gung i vissa av låtarna, men håll käft för fan! Och vilken förfest eller krog man än går till så kan man ge sej fan på att någon av dessa låter kommer att misshandla trummhinnorna!
Bag in da box är nog det sämsta jag hört. Två grabbar med blond backslick som tror att de är något. Snälla låt oss vanliga svenskar slippa all stureplanskit! Vill jag stå ut med sånt så flyttar jag till Lidingö!
Jag tycker att all sån här musik ska begränsas till Lunarstormgenerationen, låt oss andra slippa!

FUCK SVENSK FJOLLTECHNO!

Allt vi män gör, gör vi för att få tjejer i säng


Tattoo


Var ju tvungen att lägga upp bilden på den senaste tatueringen. Den är snart 3 månader gammal =)

Mitt i semestern!

Semester/ledighet i totalt 7 veckor är inget man gnäller över. Men klart man har små vardagsproblem ändå. Ett stort problem är hur man ska fördriva tiden. Idag är det dock inga problem, har lägenhetsvisning vid fyra och sen är det förkrök i villan och Elfsborg - Peking kl 19. Slakt på gång eller ännu ett fjasko mot bottenlag?
Fick brev från HH (Högskolan Halmstad) idag. De hälsade välkommen med mera, men fick en smärre chock när jag fick se listan på kurslitteratur. 29 (!!!) böcker! Kommer bli sjukt dyrt!
Håller även på att leta lägenhet i halmstad. Kommer va svårt att gå från en stor trea till en liten etta. Och sen får man ju lära sej äta nudlar med. Jippi!

Har alltid varit emot bloggar där man skriver om sig själv, vad man gör och vad man tänker. Men nu sitter man här. Anledningen är flytten till Halmstad (eller växjö, är ju fortfarande reserv där). Lämnar ju all familj och alla vänner så de kan få hålla sig uppdaterade.

Jaja, nu ska jag ta ett gött bad! Ha de!


Irritation!

Tre saker har fått mej att koka inombords:

1.
Satt o dagdrömde och kollade ut ur fönstret i förmiddags. Där var en pajas i 30-års åldern med rakat huve och bombjacka som var ute och gick med sin hund. När de passerade tredje gången så sket hunden på en gräsmatta, pajasen kollade på en förbipasserande tant, skrattade och gick vidare. Kvar låg skiten. Blir så förbannad. Ska det vara så svårt att ha lite allmänt vett i huvet? IDIOT!

2.
Gick till city för att handla mitt på dagen. Utanför ingången står en höggravid kvinna runt 20 år och RÖKER! Vafan är det för fel i huvet på människan? Det är ju inte som på 50-talet när riskerna med nikotinet var okända och det var status att röka. Varenda jävel vet ju nu vad skiten innehåller och hur det kan skada fostren. Har man inte självdiciplin nog att sluta röka när man är gravid, klarar man då av att fostra ett barn?

3.
Detta är en trivial grej som jag inte hade stört mig på om jag inte vore så jävla trött. När jag ska gå på bussen efter att ha handlat så är vi 4 pers som går på på samma hållplats. Jag går på sist och kärringen framför mej kommer in i bussen och först där börjar hon rota i väskan efter busskortet. Det tog säkert 4-5 min för henne att hitta det. Jag frågar mej då; kunde hon inte tagit fram det när vi vänta på bussen eller visste hon inte om att hon skulle åka? hur jävla svårt kan det vara?


Trött man blir...

Jaha, då har man mer att vara irriterad över. Den här gången är det inget som hänt idag, men kom och tänka på det innan...

Biobesök!
Vad är grejen med det? Många, unga som gamla, påstår att bio är bland det roligaste som finns och tjejer vill bli bjudna på bio som date. Men vad är charmen med det? Det finns alltid nåt irritationsobjekt som distraherar en från filmen. Antingen hamnar man jämte någon som kommenterar hela filmen, i närheten av ett gäng 15 åriga grabbar som skrattar på fel ställe eller bara är gapiga eller så får du en lång jävla idiot med hatt framför dej. Ne, tacka vet jag en dvd hemma i soffan med gott sällskap!

Frisörer!
Varför är de så jävla fega? När jag går till frisören brukar jag säga "gör nåt kul". De senaste två åren har jag gjort det på 5 olika salonger och fått samma svar varje gång: "Ja, men hur vill du ha det?" sen har det slutat med att man har samma frisyr igen. Hur jävla svårt kan det vara, det är ju deras yrke. Tror de inte på sej själva eller är de rädda att få skäll efter? nej, lite mer jävla stake i frisörerna skulle det vara.


Folk som stannar!

Stog i en matkö idag och när kärringen framför tagit sin mat så stannade hon och började "mingla" med en gubbe. Hela kön blev stående och efter 3 ursäkta sa hon "Oj, ni får ju säga nåt om jag är i vägen". Kärringjävel. Hur svårt är det. Kanske att man ska införa kurser i logiskt tänkande för sånna som henne.
Efter det kom jag och tänka på andra ställen man inte bör stanna men som idioter (oftast äldre damer) gör det ändå!

Rulltrappan: De kommer ner/upp och stannar, man får backa för att inte gå in i dem!

ICA:  Efter "bommarna" stannar de så att man om man är efter blir instängd för att man inte hinner igenom!

Övergångsställen: Det räcker inte att de går sakta över, de ska gärna stanna och rätta till något med!


RSS 2.0